Voortgang spelregelwedstrijden 2021

Voortgang spelregelwedstrijden 2021

14 maart 2021 Uit Door Nicholas Henon

Update omtrent de voortgang van de districtsfinales spelregels

Door de voortdurende beperkingen als gevolg van de Corona pandemie zijn er op dit moment praktisch geen verenigingsactiviteiten mogelijk en is het erg onzeker wanneer en in welke mate dit wel weer mogelijk zal zijn. Het is daarom vrijwel zeker dat de voor begin april geplande districtsfinales voor de spelregelteams moeten worden uitgesteld. Wanneer deze wel kunnen worden ingepland is nu nog niet te zeggen en daarom is het ook onzeker of de voor eind juni geplande landelijke finale wel kan doorgaan. Wellicht kunnen we pas in het nieuwe seizoen weer aan de slag en dan zal ook de landelijke finale moeten worden opgeschoven. Aangezien deze overdag gehouden wordt op een zaterdag, zal het niet meevallen een geschikt alternatief te vinden en zullen we in het geval dat juni niet mogelijk bijvoorbeeld moeten doorschuiven naar een zaterdag in de winterstop. De LCS zal de voorbereidingen voor de diverse spelregelwedstrijden (zowel voor de COVS-teams, als voor de Junioren-duo’s = onder 23) gewoon afronden, zodat alles klaar ligt als we weer kunnen starten. Zodra er weer iets met redelijke waarschijnlijkheid te zeggen valt over de planning, zullen wij u verder informeren.

 

Dick Visser, Voorzitter Landelijke Commissie Spelregels