Op 2 juli jl. heeft een team van COVS meegedaan aan het IJssel en Berkeltoernooi in Lochem. Voor de 1e keer in de geschiedenis werd het toernooi gesponsord, namelijk door Kreunen Bouw.
Het team bestond uit de volgende mensen:
Lorenzo Hartman
John Christian
Jeroen Westen
Juan David Maestre
Ramon Wijkamp
Ronald Cozijnsen
Stan Cozijnsen
Adrie van der Have
David Ukimoh

De deelnemende teams waren ingedeeld in een poule van 6, waarin een halve competitie werd gespeeld.
Dit was de eindstand:
1. Zutphen
2. Deventer
3. Arnhem
4. Nijmegen
5. Nijverdal
6. Enschede

Wedstrijdverslagen team Arnhem

Arnhem – Zutphen 0-1

De 1e wedstrijd verliep stroef en kwamen we er eigenlijk niet aan te pas tegen een sterk spelend Zutphen. Lorenzo hield ons met een aantal fantastisch reddingen in de wedstrijd. Uiteindelijk maakte Zutphen de verdiende 0-1 en was er geen tijd meer om te reageren.

Arnhem – Nijverdal 2-0

1-0 Juan David (Jeroen)
2-0 David (Juan David)

De 2e wedstrijd verliep voor ons heel goed. We namen direct het initiatief en dit resulteerde in een aantal kansen. Door een perfect uitgevoerde vrije trap kwamen we op 1-0 door Juan David. Na een schitterende loopactie en dito pass maakte David de 2-0. Nijverdal probeerde het nog wel, maar we kwamen niet meer in de problemen.

Arnhem – Enschede 0-0

In de 3e wedstrijd hadden we ook weer het beste van het spel, maar wisten we de kansen niet om te zetten in doelpunten.

Arnhem – Nijmegen 1-1

1-0 David (Adrie)

Na de lunch speelden we de altijd beladen derby tegen Nijmegen. We begonnen uitstekend aan de wedstrijd en maakten via David de 1-0. Daarna kregen we kansen, maar wisten deze niet te benutten. Lange tijd was Nijmegen alleen gevaarlijk door lange ingooien. Uiteindelijk maakten ze toch de 1-1. Direct daarna was de wedstrijd afgelopen.

Arnhem – Deventer 1-0

1-0 Stan (-)

De laatste wedstrijd tegen Deventer moesten we winnen om Nijmegen voor te blijven in de eindstand. Het ging lange tijd gelijk op tot we door een prachtige individuele actie van Stan op 1-0 kwamen. Deventer probeerde het nog wel, maar wist niet meer te scoren.

Fair Play

In de eindstand voor de Fair Play cup eindigden we gelijk met Deventer, maar zij gingen er met de prijs vandoor omdat ze boven ons geëindigd waren in de poule.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi.

Groeten,

Ramon Wijkamp

Boven v.l.n.r.: Juan David Maestre, David Ukimoh, Ronald Cozijnsen, John Christian, Lorenzo Hartman (keeper), Patrick Baardman (penningmeester), Eric Huisman (voorzitter)
Onder v.l.n.r.: Ramon Wijkamp (speler/coach), Stan Cozijnsen, Jeroen Westen (aanvoerder), Adrie van der Have

Door Jeroen