Een bekend verschijnsel natuurlijk. Als ik naar trainen rijd zit ik vaak alleen in de auto. Gezellig Skyradio op, maar misschien is het nog veel leuker en gezelliger om met een paar man in de auto naar de training te rijden en naar Skyradio te luisteren of naar elkaars sterke verhalen.

Jan, Joop en Hans rijden al regelmatig met elkaar mee naar trainen en dat bracht me op een idee. Ik zou een paar man/vrouw mee kunnen nemen die op de route Velp, Arnhem Noord, Oosterbeek, Doorwerth wonen. We maken een groepsappje en dan komt het helemaal goed. Gouden idee. Maar als je dan doordenkt kunnen we dat natuurlijk doortrekken en een aantal carpoolgroepjes maken bijvoorbeeld:

  • Route Elst – Heteren
  • Route Velp/Arnhem Noord/Oosterbeek/Doorwerth – Heteren
  • Route Arnhem Zuid/Schuytgraaf/Rijkerswoerd – Heteren
  • Route Zevenaar/Duiven/Westervoort – Heteren
  • Route Huissen/Elderveld/De Laar – Heteren
  • Route Ede – Heteren
  • Route Wageningen/Bennekom – Heteren

Zoals ik al aangaf wil ik in principe de route Route Velp/Arnhem Noord/Oosterbeek/Doorwerth – Heteren voor mijn rekening nemen dus neem contact met me op als je in het nieuwe seizoen met me mee wil rijden naar de training: hansachterberg@hotmail.com

Nog meer voorstellen? We publiceren de carpoolgroepen t.z.t. op de website zodat iedereen kan zien wie contactpersoon is per groepje.

Hans Achterberg

Door Jeroen