Trainingen seizoen 2022 -2023 beginnen op wo. 24 augustus

8 juli 2022 Uit Door Jeroen

We starten dit seizoen officieel met de training op woensdag 24 augustus 20.00 uur. We hopen dat dan de meeste scheidsrechters kunnen komen trainen zodat we met een grote groep met de nieuwe trainer kunnen beginnen.
Zo links en rechts gaan een aantal scheidsrechters fanatiek trainen om op die manier de vierentwintigste augustus al topfit te zijn. Goede initiatieven, maar deze vallen niet onder verantwoording bestuur. De officiƫle start is dus 24 augustus. Zet gerust in de app dat je gaat trainen ergens; misschien wil er wel iemand meetrainen.

We zullen alle trainingsavonden opnemen in de agenda op onze website.

We hopen dat jullie een fijne vakantieperiode zullen hebben en hopen jullie allemaal op 24 augustus te zien bij de training!

Namens het Bestuur,
Eric Huisman,
voorzitter