Ben van der Horst gehuldigd voor gouden jubileum COVS

Ben van der Horst gehuldigd voor gouden jubileum COVS

15 juli 2022 Uit Door Jeroen

Ben van der Horst heeft tijdens de seizoenafsluiting van de Scheidsrechtersvereniging Arnhem en omstreken een speld gekregen voor het 50 jaar lidmaatschap van de COVS. Voorzitter Eric Huisman overhandigde Ben de speld. Het bijzondere is dat Ben ook 50 jaar lid van Scheidsrechtersvereniging Arnhem en omstreken is. Als we iets geregeld willen hebben voor COVS Arnhem en omstreken kunnen we altijd bij Ben terecht; een bijzonder gewaardeerd lid van onze vereniging.

Ben is wereldberoemd in Arnhem en omstreken en in de voetbalwereld. De oud-medewerker van Shell is actief geweest bij Arnhemse Boys, scheidsrechter op hoog niveau geweest, rapporteur van scheidsrechters, actief voor de KNVB bijvoorbeeld bij organiseren thema-avonden, spelregelavonden, speldjes opspelden namens KNVB, Lid KNVB Scheidsrechtercommissie, Waarnemer KNVB, Scheidsrechterbegeleider en waarschijnlijk vergeten we nog van alles.

En wie Ben niet kent van de COVS of Scheidsrechtersvereniging Arnhem en omstreken kent hem als echte Vitesseman. Ben is al jaren actief als gastheer bij Vitesse en verzorgt daar de opvang en verzorging scheidsrechters/tegenstanders op een fantastische manier. Ben is ook op andere manieren actief en actief geweest bij Vitesse. Ben is dan ook bijzonder trots op het feit dat hij Zilveren Vitessenaar is.

Ben is ook één van de organisatoren van het mooie Arnhem cuptoernooi; zeg maar de grote man achter Arnhem Cup.