Luuk Rijtma uit Velp heeft tijdens de seizoenafsluiting van de Scheidsrechtersvereniging Arnhem en omstreken een speld gekregen voor het 40 jaar lidmaatschap van de COVS. Voorzitter Eric Huisman overhandigde Luuk de speld.

In het verleden is Luuk jarenlang verdienstelijk actief scheidsrechter geweest. Hij is gestart in het Noorden van het land. Volgens eigen zeggen ging er aan hem geen talentvol voetballer verloren. En als deelnemer van de spelregelwedstrijden was hij natuurlijk goed op de hoogte van alle spelregels.

Helaas kan Luuk de trainingen van onze vereniging niet meer volgen (in het verleden won hij de prijs van de trouwste deelnemer aan trainingen), maar hij komt altijd op de jaarvergaderingen en is ook met enige regelmaat lid van de kascommissie van onze vereniging. Kortom: een zeer gewaardeerd lid van onze scheidsrechtersvereniging.

Ook is Luuk redelijk trots of het feit dat hij Schutterskoning is geweest bij de Velpsche Vogelschuttersvereniging. Een actieve man bij allerlei verenigingen.

Door Jeroen