Op maandag 27 maart 2023 is de Algemene Ledenvergadering. Iedereen van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in het clubgebouw van SDOO, Polderstraat 22 in Heteren.

Op woensdagavond 19 april komt de KNVB bij onze vereniging op bezoek in het clubgebouw van SDOO in Heteren. Ze zullen na de training een presentatie geven. De KNVB heeft gemerkt dat de relatie tussen scheidsrechtersverenigingen en de KNVB enigszins verwaterd is. Juist om deze relatie weer meer op te bouwen en te onderhouden is per 1 september de Medewerker Arbitrage als functie binnen de KNVB in het leven geroepen en Sander Franken vervult deze functie. Het doel is te weten wat er speelt onder (assistent) scheidsrechters zodat we daar samen op in kunnen spelen. Hierbij nodigen we iedereen uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De training is gewoon van 20.00 – 21.00 uur. Na de training is de presentatie.

Namens het bestuur,

Hans Achterberg

Door Jeroen