Beste leden & donateurs,

Wat vliegt de tijd. Over enkele weken leven we al in 2024.
Binnen onze COVS is het gebruikelijk het nieuwe jaar in te luiden met onze nieuwjaarsbijeenkomst. Dit jaar pakken we uit en hebben we zelfs twee activiteiten waar je je voor kunt opgeven.

We hebben de nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar gepland op zondag 14 januari 2024.
In de middag willen we de voetbalwedstrijd Vitesse – FC Utrecht bezoeken.  Aansluitend gaan we gezamenlijk uit eten bij restaurant Roadhouse in Arnhem. Nadere informatie staat in de uitnodiging die jullie per mail ontvangen hebben. Dit jaar is het voor beide activiteiten ook toegestaan om met uw partner en/of kinderen te komen.

Het is mogelijk om je op te geven voor beide activiteiten, maar mocht je in de middag verhinderd zijn is het ook mogelijk om je alleen op te geven voor het eten.

Alle leden en donateurs hebben de uitnodiging per mail ontvangen. Verzoek je op tijd op te geven voor één of beide onderdelen. Je kunt je opgeven bij de secretaris, via secretaris@covsarnhem.nl.

We kijken uit naar jullie komst.

Ook willen we jullie nogmaals wijzen op de laatste clubavond op 13 december 21.00 uur (na de training) en tevens afsluiting van 2023. We hopen dat jullie ook op deze avond in grote getale aanwezig zijn.

Voor nu wil ik u, ook namens het overige bestuur, alvast fijne feestdagen wensen, en een gezond 2024.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

Patrick Baardman,
Secretaris COVS Arnhem & Omstreken

Door Jeroen