Beste ondernemer, Het is hoog tijd eens nader kennis te maken. Misschien kunnen wij elkaar helpen. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend.
Onze vereniging is letterlijk volop in beweging. We faciliteren sport voor nu 73 leden, en proberen in omgeving liggende voetbalclubs zoveel mogelijk te ondersteunen wetend dat het steeds lastiger word om scheidsrechters te krijgen! Elke week komen die op ons complex bij elkaar. We hebben ook ambitie. Wij willen dat contibutie zo laag mogelijk blijft, en nieuwe trainingsmateriaal aanschaffen en eens een gastspreker uitnodingen op 1 van onze clubavonden. Daar kunt u als goede buur mee helpen en uiteraard helpen wij u ook graag een handje. Wilt u bijvoorbeeld de bezoekers van ons complex vertellen dat uw bedrijf in de buurt zit? Of een speciaal aanbod voor onze leden communiceren, of uw actuele aanbiedingen? Dan kunnen wij u hierbij helpen en creëren wij een echte win-win.
Bijvoorbeeld adverteren via onze website en socials, laat u informeren. U bereikt dan uw doelgroep met een interessante boodschap en draagt tegelijkertijd bij aan het waarmaken van de ambitie van onze vereniging. Wij vernemen graag wanneer u tijd heeft voor een telefonische of persoonlijke kennismaking. Met belangstelling wachten wij uw bericht af.
Met sportieve groet,
Scheidsrechtersvereniging Arnhem & Omstreken.
Contact.
              voorzitter@covsarnhem.nl

Door Stefan