Zondag 30 juni stond onze seizoenafsluiting op de planning, met een heerlijk BBQ en samen een wedstrijd bekijken van Engeland vs Slowakije. Met natuurlijk het arbitrale trio analyseren hahaha.
Onze voorzitter Eric Huisman opende de BBQ met een korte terugblik van het afgelopen seizoen, na deze lovende woorden nam Hans Achterberg het gesprek over om de trainingsopkomst te analyseren wie er nu het meest op onze wekelijkse trainingen aanwezig waren geweest. Het was spannend maar Jan de Wilde was uiteindelijk de winnaar.
1. JAN DE WILDE
2. STEFAN VOS
3. HANS ACHTERBERG
Jan kreeg uit handen van Hans een leuk cadeau uitgereikt. Dit moet natuurlijk een stimulans zijn voor iedereen aankomend seizoen, want zeg nu zelf samen trainen is leuker dan alleen!
DE BBQ WERD AANGESTOKEN,
Iedereen was heerlijk in gesprek. Vlees, salades enz. waren er voldoende, het weer was uitstekend dus lekker met z’n alle buiten gezeten. Kinderen waren heerlijk aan het spelen. We kunnen dus spreken over een zeer geslaagde BBQ seizoen afsluiting.
                       
NOG GEEN LID OF DONATEUR!
Ohhh voordat ik het vergeet, ben jij (assistent) scheidsrechter, en wil je graag 1x per week heerlijk trainen en daarbij evt. je verhalen uitwisselen, met 1x per maand een clubavond, voetbaltoernooi, gastsprekers en veel gezelligheid. Wordt dan lid van onze vereniging, ook donateurs zijn van harte welkom.
Dan wens ik iedereen een fantastische vakantie toe en tot 21 aug op onze 1e trainingsavond.
STEFAN VOS

Door Stefan