Activiteiten

Trainingen

De trainingen voor seizoen 2024/2025 zijn vanaf woensdag 21 augustus. Iedere woensdag zal er onder leiding van een gediplomeerd trainer bij sv SDOO (Polderstraat 22, 6666 LD Heteren) worden getraind. De trainingstijden zijn van 20.00 tot 21.00 uur.

We hopen jullie allen weer te mogen verwelkomen!


Onze trainster Tani Saldanha

Beste (assistent-)scheidsrechters,

Een groot aantal van jullie heeft mij al ontmoet tijdens onze woensdagtrainingen en weet dat ik uit een bijzondere hoek kom: jawel, ik ben Braziliaanse, afkomstig uit het bruisende Rio de Janeiro. Zoals gebruikelijk in mijn land… zijn we dol op voetbal! Vooral tijdens EK’s en WK’s.

Als sportfanaticus ben ik mijn avontuur begonnen met ballet (klassiek en modern), gevolgd door zwemmen, bodybuilding, kickboksen en Koreaanse karate (tang soo do van 2013 tot 2020). Gedurende mijn sportieve reis heb ik verschillende disciplines onderwezen: zwemlessen, spinning, bodycombat, bodybalance, Nordic Walking, Circuit Training, HIIT (High Intensity Interval Training), Switching, en de afgelopen twee jaar heb ik weer gewerkt als Fitnessbegeleider.

In 2016 ben ik als zelfstandige begonnen en heb ik mijn bootcampbedrijf opgericht, dat ik heb geleid tot 2020. De bootcamp-groepstrainingen vonden plaats in de buitenlucht en waren gericht op het opbouwen van conditie, weerbaarheid, explosieve kracht, cardioconditie en pure kracht. Tegelijkertijd begon ik in 2016 ook als Personal Trainer te werken, waarbij ik nog steeds mensen thuis of op openbare sportvelden, speeltuinen, achtertuinen, bossen, enz. train.

Naast Personal Trainer ben ik moeder van drie jongens: Joshua (21 jaar), Kaleb (17 jaar) en Victor (16 jaar). Mijn laatste opleidingen zijn medische basiskennis en orthomoleculaire studies, zoals stofwisselingsspecialist, waarin ik sinds april 2023 werk als Metabolic Balance-coach. En ja, ik ben beschikbaar voor voedingstips, zodat jullie op alle fronten goed geïnformeerd zijn ;-).

Het is mijn passie om mensen te trainen en hen te helpen hun conditie op te bouwen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarom ben ik altijd op zoek naar iets nieuws. Een goede vriend heeft me bij jullie geïntroduceerd en ik zie het als een leuke uitdaging (mijn eerste indruk was dat jullie een supergezellige groep fanatieke mannen zijn!).

De sfeer tijdens de training op woensdagavond is altijd fantastisch als er ruimte is om te lachen, maar tegelijkertijd hard te werken op eigen niveau om het beste uit jezelf te halen. Laten we samen verder gaan met mooie trainingen waardoor jullie steeds meer een topprestatie op het veld kunnen laten zien. Daar ben ik super blij mee! Jullie zijn een geweldige groep doorzetters en super gedisciplineerde scheidsrechters. Trots om jullie te mogen trainen! Wij gaan ervoor, dus tot onze volgende woensdagavond training 😉.

Hartelijke groeten,

Tani Saldanha

Enkele keren vrijblijvend mee trainen? Stuur een mailtje naar: secretaris@covsarnhem.nl en meld je aan!